Sommige mensen willen niet anders dan een boerderijcamping. Vaak zijn deze campings lekker rustig en kinderen genieten over het algemeen volop als ze kamperen bij de boer. Boerderijcampings zijn uiteraard niet allemaal hetzelfde. Bij sommige campings is het overduidelijk dat je verblijft op een boerderij. Denk aan geuren, geluiden en werkzaamheden. Soms gaat het om een boerderij in ruste en dat merk je weinig meer van alle bedrijvigheid die bij een boerderij hoort. Het is maar net wat jij leuk vindt, keus is er in elk geval genoeg.

Oda Hoeve

Deze boerderijcamping is vooral gericht op oudere mensen. Op zich zullen kinderen het hier ook prima naar hun zin hebben, maar er is vooral aandacht voor rust. De camping is klein. Je ziet aan de faciliteiten dat er voornamelijk aan senioren is gedacht. Ook aan de activiteiten die worden georganiseerd is dit goed te zijn. Gasten kunnen bijvoorbeeld forellen roken of gezellig jeu de boules spelen. De camping bevindt zich niet ver van de Maas vandaan en ook kan er goed gewandeld en gefietst worden in de omliggende bossen.
.

Camping d’Olde Kamp

Bij deze boerderijcamping worden de kinderen volop ingezet. Kleine boertjes en boerinnetjes zullen hier enorm genieten. Het is zelfs mogelijk om een eigen boerendiploma in de wacht te slepen. Kinderen mogen helpen met het verzorgen van de dieren. Het kamperen zelf is ook al heel speciaal, want als verblijf vind je hier onder andere Drentse plaggenhutten. Aan beweging hebben de kinderen geen tekort, want naast de klusjes op de boerderij kunnen ze ook naar hartenlust rennen op het Dwingelderveld.

Camping Prinsenhof

Camping Prinsenhof bevindt zich op een locatie waar je ook echt een boerderij verwacht. Heerlijk op het platteland in de regio Utrecht. De boerenlucht komt je direct tegemoet. Je mag als campinggast zeker ook een kijkje nemen bij de koeien. De camping is vrij kleinschalig, maar naast koeien zijn er ook nog andere dieren. Slapen kan bijvoorbeeld in een geweldige farmlodge. Deze omgeving is vol van prachtige kastelen, dus er is genoeg te beleven tijdens een dagje uit.

Camping Molenperk

Natuurlijk, ook in Zeeland vind je boeren. Houd je van een vakantie in Zeeland, maar gaat je voorkeur uit naar een camping op de boerderij? Dan is Molenperk wellicht een zeer goede optie. De camping is helemaal autoluw, dus kinderen kunnen er in alle vrijheid spelen. De eigenaren vinden het leuk als je interesse hebt in hun bedrijf en geven je dan ook graag een rondleiding. Wat zullen de kinderen verrast zijn als ze zelfs mogen paardrijden op deze camping. Bezoeken jullie ook een keer het Veerse Meer?