Als we op vakantie gaan is het altijd de kunst om zo min mogelijk mee te nemen. Alles wat je inpakt moet je immers weer uitpakken, inpakken en nogmaals uitpakken. Daarbij heeft niemand zin in een enorme berg was als je thuiskomt. Je wilt echter ook comfortabel zijn en alles bij de hand hebben tijdens je vakantie. Daarom is het altijd even zoeken naar een goede balans. Er zijn allerlei reisgadgets die je volgende reis veraangenamen. Vraag jij je af wel reisgadgets het waard zijn om mee te nemen? Lees dan snel verder en bekijk onze volledige lijst.

Een powerbank om je telefoon op te laden

We gebruiken onze telefoon zo veel dat we eigenlijk niet meer zonder een powerbank kunnen. Van het lezen van e-boeken, het kijken van series op Netflix en het spelen van poker op casino België, we doen alles op onze smartphone. Het is echt een must-have reisgadget voor elke vakantie. Een powerbank is vaak compact. Ze zijn er zowel in ronde als rechthoekige varianten. De platte versies zijn met name handig, omdat je ze gemakkelijk tussen je andere bagage kunt stoppen. Er zijn ook powerbanks met meerdere USB-uitgangen. Hierdoor kun je meerdere telefoons tegelijk opladen. Houd er overigens wel rekening mee dat je powerbank in het vliegtuig bijna altijd in je handbagage moet. Zorg er daarom voor dat je de batterij voor het boarden uit je check-in bagage haalt.

Een telefoonstandaard voor het maken van foto’s en kijken van films

Voortaan hoef je nooit meer een vreemde te vragen om een foto te maken. Met een micro telefoonstandaard kun je je telefoon perfect opstellen. Ideaal voor groepsfoto’s of gewoon als je een foto van jezelf wilt. De telefoon is tevens goed te gebruiken voor het maken van video’s. Wanneer je vanuit de losse hand filmt zul je namelijk al snel trillen en onbewust bewegen. Voor de beste kwaliteit video’s kun je daarom beter een standaard gebruiken. Nog een voordeel? Je kunt de standaard in het openbaar vervoer of in het vliegtuig gebruiken om je telefoon te zetten. Zo kun je ook onderweg ongestoord de nieuwste series en films kijken.

Een universele reisstekker voor het opladen van je apparaten

Voor mensen die veel reizen is een reisstekker onmisbaar. Voor een hoop landen heb je namelijk een ander type aansluiting nodig. Zelfs binnen Europa zijn er een heleboel verschillende stekkeraansluitingen. Een internationale wereldstekker en -adapter is helemaal geweldig. Deze compacte stekker kun je voor allerlei apparaten gebruiken.

Een bagageweegschaal om extra kosten te voorkomen

Nooit meer het probleem van bijbetalen voor te zware handbagage. Bespaar jezelf de zorgen en bestel een draagbare weegschaal voor je bagage. Luchtvaartmaatschappijen kunnen immers erg strikt zijn als het gaat om de toegestane kilo’s bagage. Een draagbare bagageweegschaal is de oplossing. Hij is klein, licht en heel betaalbaar.

Een draadloze detector om je veiligheid te vergroten

Je kunt niet veilig genoeg zijn. Een draadloze detector is een handig apparaatje voor het opsporen van verborgen apparaten. Met deze kleine detector weet je zeker dat er geen verborgen camera’s, audiobugs en trackers in je hotelkamer aanwezig zijn.

Een noise cancelling draadloze koptelefoon voor het slapen gaan

In het vliegtuig wil je ongestoord kunnen slapen en relaxen. Met een noise cancelling koptelefoon zul jij zeker als een baby slapen. Dankzij de speciaal ontwikkelde software kun je vervelende achtergrondgeluiden blokkeren. Daarbij tilt het muziek luisteren naar een geheel nieuw niveau. Deze koptelefoons zijn inklapbaar zodat je ze compact kunt opbergen, ideaal voor op reis dus. Bovendien kun je ze met allerlei bluetooth apparaten zoals je telefoon, tablet of laptop verbinden.