Uit wetenschappelijk onderzoek is gekomen dat Kerstmis de favoriete periode is van veel mensen. De donkere, koude winterdagen, de kaarsjes in de kerstboom en de heerlijke diners: een gezellige periode waarin je je familie nog meer leert waarderen dan je al voorheen deed! Het is ook een periode waarin veel mensen stress kennen. Die laatste deadlines moeten nog snel even worden afgehandeld, en die kerstcadeaus moeten last minute nog even gescoord worden. Gelukkig komt altijd alles goed, zo ook bij Kerst. Waar je in ieder geval geen stress meer over hoeft te hebben, is hoe je eruit ziet en wat je aantrekt tijdens de Kerstdagen. Hieronder worden drie opties genoemd waar je inspiratie uit kan halen. Duik jouw kledingkast in om te kijken of je een gelijkwaardig item in je kast hebt, of ren nog snel naar de lokale kledingwinkel om dat item te halen. Merry Christmas!

Een top met pailletten en een nette pantalon

Kerst is maar eenmaal per jaar, wat betekent dat je best even uit mag pakken wat betreft je outfit. Je kan kiezen voor een topje met geborduurde pailletten. Hier zit je eigenlijk altijd goed mee, aangezien het enorm chique is. Het zou fout zijn om hierbij een spijkerbroek aan te trekken, aangezien dat nogal clasht qua stijl. Een spijkerbroek is veel te casual. Een nette pantalon past perfect bij zo’n stijlvolle pailletten top. Een topcombi!

Een satijnen jurk

Een satijnen slipdress: het zit onwijs comfortabel door de zachte stof, en je ziet eruit like a million dollars. Je kan kiezen voor een standaard zwarte kleur, maar de kleur rood doet het ook enorm goed, zeker met de Kerst. Of, wat dacht je van een mooi kaki groene jurk? Zo’n kleur staat bij elke huidskleur prachtig. Je kan daarnaast zelf bepalen of je een kort model jurk wil, of een lang model: je kan beide modellen goed stylen met accessoires. Kies waar jij je goed in voelt, en je zal stralen als een zonnetje!

Een fluwelen jumpsuit

Een jumpsuit ziet er gelijk erg trendy uit. Een modebewuste dame die weet wat ze wil, dat soort associaties roept een jumpsuit op. Een fluwelen stof ziet er heel chique uit, en het zit ook nog eens onwijs comfortabel (het lijkt bijna wel een joggingpak). Mocht je dus niet al te strakke kleding aan willen en een liefde hebt voor zachte stofjes, dan is dit jumpsuit dé kerstoutfit voor jou. Het is wel een goed idee de jumpsuit te combineren met een aantal sieraden, omdat er een kans bestaat dat de algehele look te casual wordt. Jij hebt de touwtjes zelf in handen, maak er wat van!