Het is meer dan ooit belangrijk om jezelf en je uiterlijk goed te verzorgen. Het is dan ook meer en meer een traktatie voor jezelf. In de laatste paar jaar zijn er veel innovatieve esthetische behandelingen die berusten op de nieuwste technologieën en deze zijn minder invasief dan plastische chirurgie. Het verbeteren van je uiterlijk is niet alleen een manier om er jonger en frisser uit te zien, maar ook om je zelfvertrouwen te versterken. En dat is minstens even belangrijk. Hier vind je drie van de meest innovatieve esthetische behandelingen die je kunt overwegen.

Laserontharing: Laser me 

Laserontharing maakt gebruik van een laserstraal om haar te verwijderen uit het gezicht of andere delen van je lichaam. Het proces is pijnloos en effectief, gedaan met waxen, scheren, trimmen en wat nog, want het is het permanent. Na een aantal sessies blijft het haar weg. Laserontharing is een van de meest innovatieve esthetische behandelingen en het maakt gebruik van de laatste technologieën. Het proces maakt gebruik van een laserstraal om haar te verwijderen uit het gezicht of andere delen van het lichaam. Het is pijnloos, effectief en permanent, dus je hoeft het alleen maar eenmaal te doen. De resultaten lopen uiteen van personen tot personen, maar in het algemeen houdt het resultaat enkele maanden aan.

Laserbehandeling: Resurface me

Met laser-resurfacing verminder je tekenen van ouderdom met een laserstraal. Een kraaienpootje hier, een rimpeltje daar, met een laser ziet het er allemaal veel minder erg uit. De laserstraal verwijdert de bovenste laag van de huid. Resultaat? Een frissere, jongere uitstraling. De laserstraal verwijdert de bovenste laag van de huid.  Minder effectief dan een facelift misschien, maar zeker doeltreffend. En ook hier zullen er na de behandeling geen littekens of pigmentveranderingen achterblijven. Het resultaat wordt binnen enkele weken zichtbaar, maar kan variëren van persoon tot persoon. 

Botox: Inject me 

Botox is een injecteerbare behandeling die rimpels vermindert en het gezicht verstrakt. Het is een veilige, niet-invasieve behandeling die resultaten geeft die meerdere maanden aanhouden. Het is niet zo ingrijpend als pakweg een borstvergroting of een neuscorrectie en ook deze behandelingen kunnen je helpen om je uiterlijk en zelfvertrouwen te verbeteren. Botox mag niet verward worden met fillers. Fillers kunnen in lippen en jukbeenderen gespoten worden en zullen ook verdwijnen na een bepaalde tijd. Maar voordat je een van deze behandelingen ondergaat, is het belangrijk dat je een arts raadpleegt om ervoor te zorgen dat je gezond genoeg bent.